Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific romanesc


Retetele cu specific romanesc

se pune zaharul cu apa intr-o oala nici prea mare nici prea mica,se fierbe zaharul pana se face un sirop..eu il testez pe ghiuveta pun o picatura de sirop si daca este lipicios e gata,intre timp amesteci laptele praf cu cacaoa pana se omogenizeaza,ungi o tava mai micuta cu unt vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 11 voturi

Curatam cartofii si ii dam la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate ii punem intr un vas pentru cuptor, adaugam maslinele tocate, uleiul, usturoiul zbrobit si necuratat, ierburile noastre aromate (cimbru si rozmarin), apoi condimentam cu sare si piper dupa gust. Amestecam bine bine, turnam vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 15 voturi

Daca le aveti pe toate, in 10 minute puteti lua masa Se pun in castronase separate faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras. Intr-un alt castronas se bate bine oul crud cu foarte putina apa rece. Se trec ouale fierte si curatate de coaja prin faina, ou batut si pesmet. Ca sa se formeze vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Se spala foarte bine boabele de soia si se acopera cu 500 ml apa(ca la fasolea uscata) se lasa 12 - 24 de ore pana se inmoaie putin. Se arunca apa in care a stat, se mai spala inca o data si apoi se acopera cu apa (600 -700 ml ) vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 4 voturi

Fierbi cartoful in apa putin sarata,il cureti si-l zdrobesti bine. Intr-un bol mai mare pasezi branza prin sita fina,apoi o amesteci cu sare,1 ou batut,untul moale(la temperatura camerei),cartoful zdrobit(rece) si faina cernuta. Framanti un aluat care se desprinda de mana si vas(la nevoie mai adaugi putina faina) pe care il invelesti in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Ciupercile spalate, curatate, se taie felii subtiri. Se fierb impreuna cu ceapa intreaga, unt, sare, usturoi (optional) si apa cat sa le acopere. Cand sunt fierte se strecoara si se inlatura ceapa si usturoiul (daca s-a folosit). Zeama se strecoara printr-o sita foarte deasa (sau tifon pus in mai multe straturi, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455



Muzica Foto Filmare.ro