Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific romanesc


Retetele cu specific romanesc

Deoarece sunt "fan" al usturoiului, imi permit sa va dau mai multe retete cu usturoi. Am să īncep cu mujdeiul cel clasic. Eu sunt adeptul a celui simpl, pe care-l făceau bunicii mei din usturoi zdrobit īn mojar cu sare şi diluat cu apă. Pentru ca să ia vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 35 voturi

Toate sufleurile trebuiesc servite imediat după ce s-au scos de la cuptor. Baza sufleurilor este sosul alb cu ou şi smāntānă sau lapte. Ouălele īntrebuinţate trebuie să fie foarte proaspete, ca albuşul să se poata bate uşor spumă. Cuptorul să fie bine īncălzit fără să fie īncins prea tare. Īn vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 8 voturi

Reţeta cere timp si ceva răbdare, dar se merită. Lui Radu Anton Roman i-au plăcut foarte mult, că după filmare, a "furat" ciaunelul cu puricei, oala cu lapte bătut şi s-a tras după colţul Pensiunii şi la treabă... Pentru reţeta asta trebuie să ai pe masă cam o jumătate de mămăligă vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 19 voturi

Se spune ca aschia nu sare departe... Niciodata nu mi-as fi inchipuit ca fiul meu imi va urma pasiunea... bucataritului. M-a surprins... lau ultima vizita a tinut cu tot dinadinsul sa ne demonstreze ca a invatat ceva de la mine. Si fiindca a ramas de la sf. Pasti din toate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 21 voturi

Se face mai intai un bait, care poate fi folosit la mai multe feluri de carne, dintr-un litru de lapte, la care se adauga o lingura de curi, o lingura de boia iute, o lingura de scortisoara, o ceasca de bulion sau 250 ml de suc de rosii, o lingurita vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 41 voturi

Usturoiul tacat se pune in ulei incins, se dauga treptat faina si se amesteca de doua ori dupa care se adauga apa rece cate putin sa nu se faca cocoloase ,apoi hreanul si un pic de sare,se fierbe putin si se adauga smantana omogenizata cu laptele (sau apa daca nu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 23 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455



Muzica Foto Filmare.ro