Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific italian


Retetele cu specific italian

Spaghetele se pun la fiert in multa apa cu sare. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa cu ardeiul gras si ardeiul iute. Se adauga cirnatul afumat decojit si maruntit si carnea tocata. Se adauga rosiile cu suc cu tot, ciupercile, morcovii si ardeiul copt. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Se pun intr-o cratita cu putin ulei carnea su usturoiul , morcovii si ceapa taiata, dupa care se adauga o cana de apa si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba dupa care se adauga rosiile curatate si taiate marunt , sarea si piperul. Cand compozitia este gata se amesteca impreuna vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Pentru spaghete: se pune putina sare in apa in care se fierb spaghetele iar cand sunt gata se scurg de apa si se pune putin unt sau margarina intr-o cratita pentru a le cali. Pentru sos: intr-o cratita mai mica se pune putin ulei la incins dupa care se adauga 4 vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Ceapa si usturoiul tocate se rumenesc usor in ulei, se adauga ciupercile, sarea , piperul si vinul si se lasa sa se evapore la foc mic. Se completeaza cu rosiile taiate felii si cu smantana, lasandu-se la foc 15 min. Se fierb spiralele in apa cu sare, se strecoara, se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se rumenesc (dupa preferinta). Cand se scot din cuptor se ung cu catelul de usturoi si cu untul (margarina sau uleiul de masline), dar nu prea mult. Acum vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Muzica Foto Filmare.ro