Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific italian


Retetele cu specific italian

Se caleste intr-o tigaie adanca de teflon ceapa taiata pe lungime in ulei de masline, impreuna cu kaiserul taiat cubulete. Cand ceapa devine transparenta si moale, se adauga cele 2 cutii de rosii, sare, piper, busuioc, eventual un pic de ardei iute maruntit. Se fierbe la foc mic timp de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 31 voturi

Intr-o cratita de 2-3 litrise pune bulionul se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga la calit impreuna cu sunca presata taiata cubulete mici. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 16 voturi

Se curata ciupercile si se taie, se calesc cu ceapa rosie in 40 g unt, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat. intre timp, din untul ramas, din lapte si din faina se fierbe un sos bechamel. Se ia de pe foc, se adauga smantana, galbenusurile si carnea afumata vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 28 voturi

se curata cartofii de coaja si se dau prin razatoare mare, se pun la prajit in ulei pana prind o culoare aurie, se mesteca continuu cu delicat ( dupa gust-mai sarat sau mai putin sarat ); pieptul de pui se cresteaza si in crestaturi se aseaza cateii de usturoi si vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 23 voturi

Se prajeste usturoiul cu ceapa 3-4 min, poi se aduga puiul si ciupercile si se mai lasa inca 5 min. Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se adauga sosul de rosii si zaharul si se fierbe pana e gata carnea. In alta cratita se topeste vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 20 voturi

Cei 4 catei de usturoi se taie felii subtiri, ardeiul iute se taie rondele subtiri, pastele se fierb. Dupa fierbere se amesteca cu o lingura de ulei de masline pentru a nu se lipi intre ele si se tin la cald. Pentru acest fel cele mai bune paste sunt cele vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: otilia
Voturi: 23 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Muzica Foto Filmare.ro