Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific italian


Retetele cu specific italian

pieptul de pui se taie cubulete, ardeii se curata de filamente si se taie circa 4cm, rosiile se oparesc si se decojesc, se taie in 2. intr-o tigaie antiaderenta se pun 4,5 linguri de ulei de masline. cand s-a incins se pun toate ingredientele si apa sa acopere.se lasa circa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 13 voturi

Se curata ceapa,dovlecelul,ardeiul gras se toaca marunt si se pun intr-o cratita dupa ce s-a incins uleiul.Se lasa sa se rumenasca circa 20 minute dupa care se adauga carhea tocata.Acest sos se prepara la foc mic circa 3 ore.Dupa ce a-ti adaugat carnea tocata adaugati si pasta de tomate si vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 26 voturi

Crapul se curata si se spala, si se taie felii. Cepele se curata se taie perisori, si se pun in ulei fierbinte impreuna cu telina tocata marunt, usturoi dupa dorinta, rosiile decojite si taiate felii subtiri si o ceasca de apa. Amestecul se lasa in ulei sa fiarba acoperit 30 vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 7 voturi

Se taie pe jumatate fileurile si se bat cu ciocanul de snitele. Feliile de carne afumata se infasoara peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 27 voturi

Satafidele se inmoaie in vin, si se lasa 12 ore. Pe foc se pune laptele cu sarea, cand da in clocot, se toarna orezul (putin cate putin, ca la mamaliga pripita). Se lasa sa se umfle - la foc mic -, amestecand intruna, dupa care se pune deoparte sa se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Se feliaza rosiile, se pun intr-un bol, impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele (spaghete, capellini, tagliatelle) in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 16 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Muzica Foto Filmare.ro