Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific italian


Retetele cu specific italian

Se taie rosiile felii subtiri si se pun intr-un vas. Se adauga usturoiul gaurit cu furculita, busuiocul taiat marunt, sarea si piperul. Se acopera cu untdelemn si se lasa 24 ore. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 15 voturi

Se prepara aluatul conform retetei. Se oparesc rosiile in apa fiarta, se racesc, se cojesc, se taie in 4 felii si se taie in fasii de-a lungul.Sunca se taie in fasii de latimea degetului. Sardelele se taie in bucati mici, anghinarele se taie in 4 felii. Se incalzeste cuptorul la vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 30 voturi

Se prepara aluatul.Se unge o forma pentru pizza. ardeii se taie in doua, se curata si se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murati se taie marunt.Broccoli sau conopida se desface in bucati, iar tulpina se taie felii. Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pasta de tomate si vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 14 voturi

Aluatul se prepara conform retetei Carnea tocata se prajeste binei n ulei. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se adauga la carnea tocata. Se adauga pasta de tomate si se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute.Se adauga oregano si se condimenteaza cu sare,piper vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 4 voturi

Se prepara aluatul conform retetei Se incinge untul, slanina se taie cuburi si se pune in unt sa se topeasca. Usturoiul se zdrobeste cu sare, ceapa se taie marunt se adauga amandoua la slanina si se prajesc impreuna. Se scurg rosiile se adauga si ele la restul compozitiei si se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 13 voturi

Aluatul se prepara si se intinde conform retetei si se unge uniform cu pasta de tomate,apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220C, se oparesc rosiile, se cojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare (taiata fasii), sunca, salamul, ciupercile vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 12 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Muzica Foto Filmare.ro