Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific italian


Retetele cu specific italian

pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Se fierb atit timp cit scrie pe pachet. Legumele (mai putin rosiile) se calesc in ulei, apoi se adauga apa si se lasa sa se innabuse. Se regleaza din sare, boia iute, oregano. Se adauga rosiile (in cazul asta adaugati vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Se piseaza usturoiul folosind putina sare pentru a-l inmuia. Se amesteca la mixer sau robot cu mugurii de pin, frunzele de busuioc si patrunjelul. Treptat se adauga ulei de masline si se continua mixarea pina cind amestecul devine o pasta verde. Daca este prea groasa, se mai adauga ulei. Nu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 16 voturi

Se taie painea cubulete de circa 2 cm. Se incing intr-o tigaie trei linguri de ulei si se prajeste painea, amestecand intruna, pana ce devine crocanta. Se spala rosiile si se taie marunt. Ardeiul, curatat de seminte si nervuri, se taie fasii, iar ceapa - fideluta. Se spala busuiocul, se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste ceapa taiata marunt pana este sticloasa (nu se arde). Se adauga carnea tocata, condimentele si cimbrul. Daca se pun si carnaciori, acestia se taie vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 21 voturi

Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la sfirsit, usturoiul se scoate din tigaie). Focul trebuie sa fie mic. La sfirsit se sareaza si se adauga ardeiul iute sau boiaua. Intre timp, se pune apa pe vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 5 voturi

Intr-un vas de teflon mai adanc calim ardeii taiati rondele subtiri in ulei de masline. Se acopera cu capacul, amestecandu-se din cand in cand. Atentie, aveti grija sa caliti bine ardeiul, chiar daca dureaza un pic mai mult! Intr-o oala mare punem apa la fiert, si cand aceasta fierbe, se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 22 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Muzica Foto Filmare.ro