Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific italian


Retetele cu specific italian

Dovleceii se taie cubulete si se calesc in ulei de masline impreuna cu ceapa pana se rumenesc usor. Se adauga orezul si se amesteca cu dovleceii. Se adauga si rosiile taiate cubulete. Treptat se adauga apa, putin cate putin. Apa se pune pana se acopera orezul din tigaie si apoi vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Se spala in mai multe ape inima si rinichii, ficatul se sterge cu o cirpa umeda. Ceapa taiata se inabusa cu uleiul. Se adauga inima si rinichii taiati bucatele mici si se lasa pe foc 5 minute. Se acopera cu apa si se pun sa fiarba 1 ora. Se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt incins. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga orezul si se mai prajeste 5-6 minute amestecind mereu. Se toarna apoi apa, se adauga sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc moale cca 25 minute, dupa care orezul este vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Intr-un vas, se pune la rumenit in unt ceapa tocata marunt, se adauga putin cimbru si o foaie de dafin. Se adauga sunca taiata in fisii, apoi orezul bine spalat si scurs de apa. Se lasa citeva minute pe foc, se amesteca bine, sa nu se lipeasca de vas. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape. Sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase, folosind reteta respectiva. Orezul se inabusa in margarina sau unt (100g), se adauga supa de oase, sare, piper si se introduce vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge de apa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii ciupercilor conserva, se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece, se scurg si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Muzica Foto Filmare.ro