Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific chinezesc


Retetele cu specific chinezesc

Se coate pestele din uleiul din conserva, si se pune pe un servet absorbant. Dupa ce sa curs se taie cuburi si se pune intr-un castron. Se spala castaveti si se taie in rondele subtiri, rosiile se taie in felii, iar branza tofu se taie in cuburi. Se pun toate peste vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 18 voturi

Ceapa si usturoiul se taie mla alegere, dupa gust) si se prajesc intr-un vas la microunde circa 5 min., se adauga fructele de mare dupa ce au fost spalate in prealabil, se amesteca si se mai lasa inca 5 min., spre final se adauga amestecul chinezesc pe care se prepara vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 27 voturi

Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separat se prepara o marinata din otet (cca 1/2 pahar), zahar si praf de chili sau ardei rosu iute taiat feliute subtiri. Se amesteca bine vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Pieptul de pui se taie feliute subtiri de cca. 1 cm grosime. Se prepara o compozitie din cele doua (2) oua care se bat bine se adauga 1-2 linguri de mustar, vegeta si piper dupa gust se amesteca in continuare, dupa ce s-a omogenizat se pune 50-75 ml. de lapte vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 21 voturi

Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si apoi se adauga sare. Se lasa la foc iute, dar dupa ce a dat 2-3 clocote se acopera cratita si se face focul extrem de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Din oua si faina se pregatesc taietei subtiri. dupa ce s-au uscat taietei se presara intr-o tava mare. Se coc la cuptor cca 15 min pina cind se rumenesc putin. In acest timp zaharul se fierbe in 2-3 clocote se pune romul dupa care se stropesc taieteii cu acest sirop. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 20 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7



Muzica Foto Filmare.ro