Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific chinezesc


Retetele cu specific chinezesc

Pieptul de pui se fierbe, se taie cuburi, iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 9 voturi

Pieptul de pui se taie bucati subtiri de grosimea 1 cm. Ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 29 voturi

Ardeiul iute si morcovul( maruntite) se caleste in ulei incins, Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 19 voturi

Bobocul de rata se curata si se spala, ungindu-l in interior cu miere - 1 lingura - si sare. Tot in interior se va pune crenguta de busuioc. Pasarea se aseza into cratita in care s-a turnat vinul si se lasa sa fiarba la foc aproape 15 minute, apoi se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 11 voturi

Varza se taie fideluta, se rad morcvi si casraveti, usturoiul se toaca marunt (nu se preseaza). Se se prepara o marinata din otet (cca 1/2 pahar), zahar si praf de chili sau ardei rosu iute taiat feliute subtiri. Se amesteca bine pina cind se dizolva zaharul. Se toarna peste vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 6 voturi

Porumbul si brocoli se dau intr-un clocot, apoi se pun la scurs. Carnea se taie bucati mari, se Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 6 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7



Muzica Foto Filmare.ro