Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

orez bulgaresc

Ingrediente:
orez (la un pahar de orez se pun trei pahare de apa), morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, suc de rosii, delikat sau knorr, piper, sare, foi de dafin, marar, patrunjel, ulei, ciuperci

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert odata cu delikat-ul sau knorr-ul (un cubulet) si sare daca mai e nevoie. Intre timp se caleste ceapa in ulei si se adauga peste orezul care fierbe deja. Se adauga pe rand morcovii taiati cubulete mici, cartofii, cateii de usturoi taiati si ciupercile. Se amesteca din cand in cand. Se mai pune si piperul, fie boabe, fie pudra si sucul de rosii, bulionul sau chiar ketchup dulce, si cateva foi de dafin. Patrunjelul se toaca si se amesteca la fiert. La sfarsit se presara deasupra marar sau se poate amesteca si el. Toate ingredientele se pun in cantitatile dorite in functie de preferinte. Se mai poate adauga si porumb dulce din conserva sau mazare.

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:14  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro