Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

friptura ungureasca

Ingrediente:
800g muschi de vaca 140g ulei 2 vinete 1/2 kg cartofi 40g unt 3 cepe 1 lingurita boia de ardei dulce 4 ardei grasi 2 linguri bulion de rosii sare

Dificultate: medie


Mod de preparare:

Se curata si se taie muschiul in felii groase. Se presara sare si boia de ardei dulce si se inabusa in ulei, cu ardeii copti, curatati si taiati bucatele si cu bulionul. Separat se pregatesc rondele de vinete prajite in ulei si cartofi fierti, taiati cuburi mici si amestecati cu unt. Se asaza pe marginea farfuriei feliile de muschi peste feliile de vinete, iar la mijloc, cartofii. Se stropeste totul cu sosul de la prajit.

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:10  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro