Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

friptura de pui cu legume la tigaie

Ingrediente:
• un gogoşar • 2 ardei (pişcători, nemuraţi) • o ceapă • usturoi • 2-3 roşii • 4 felii de carne pui (bătute cu bătătorul) • piper, boia • pastă de tomate

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Se condimentează bucăţile de carne cu piper şi boia. Se marunţesc sau se răzălesc: gogoşarul, ardeii, ceapa şi se taie felii mici roşiile. Usturoiul se taie rondele (1-2 căţei). Se amestecă toate, se adaugă pastă de tomate, după gust, şi se condimentează cu piper şi boia. Apoi se adaugă amestecul intr-o tigaie mai mare, cu puţin ulei (cât să acopere fundul tigăii) şi se lasă la călit. Se pun în tigaie feliile de carne şi se acoperă cu amestecul de legume. Când uleiul a inceput să se încingă, se adaugă aprox un sfert de pahar de apă. Feliile de carne se intorc din când în când. Se lasă totul în tigaie între 20-30 min, în funcţie de cum s-a fiert carnea.

Mod de servire: Este o reţetă simplă, delicioasă, iar carnea preparată e foarte fragedă, legumele dându-i un gust deosebit. Se poate servi cu piure de cartofi sau altă garnitură.

  Reteta adaugata de: Anonim
voteaza reteta Voturi:6  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro