Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

ceai rusesc

Ingrediente:
1 lamiie, 1 portocala, 4-5 linguri zahar tos, 1 pahar infuzie de ceai rusesc, kg zahar cubic, 1 paharel de coniac

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubic in putin apa la care se adauga zeama de lamiie si de portocala si paharelul de coniac. Se pune aceasta compozitie pe foc si cind a inceput sa fiarba, se adauga ceaiul cu cojile macerate strecurat prin sita

  Reteta adaugata de: Anonim
voteaza reteta Voturi:13  voturi

postat: 2009-06-21 13:31:48
reteta incompleta,nu se specifica cantitatile de lamaie,de portocala,de zahar etc.
1

Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro