Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

briose cu coniac

Ingrediente:
50 g ciocolata, 50 ml smintina, 280 g faina, un praf de copt, 5 linguri ulei, 40 ml coniac, 120 g zahar, un ou, 250 g smintina.

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Ciocolata se pune la muiat in 50 ml smintina fierbinte. Restul ingredientelor se amesteca bine cu mixerul si se toarna apoi compozitia de ciocolata racorita. Se pune cu lingura in tava, umplind formele numai 3/4. Se da la cuptor si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu ciocolata.

Mod de servire: reci

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:18  voturi

postat: 2008-01-15 15:24:00
scuze coniac
postat: 2008-01-15 15:17:44
in afara de lichior se poate pune o bucatica de ciocolata .astept raspunsul.
1

Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro