Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

arlechin

Ingrediente:
Blatul: 420 g faina, 1 ou intreg, 250 g margarina (200 g unsoare), 2 linguri zahar, 3 linguri smintina, 1 praf de copt, marmelada; Crema: 3-4 galbenusuri, 140 g zahar pudra, 2 prafuri de vanilie

Dificultate: medie


Mod de preparare:

Se face un aluat ce se imparte in trei parti egale. Se unge o tava si se intinde o foaie, dupa care se unge cu marmelada acrisoara, se aaza apoi alta foaie, iarasi marmelada, iar deasupra cea de-a treia foaie. Se da la cuptor la foc potrivit. Se face crema din galbenusuri, zahar si vanilie, frecindu-se foarte bine si se intinde deasupra peste foile racite. Se lasa sa se usuce.

Mod de servire: bine uscata

  Reteta adaugata de: raluca
voteaza reteta Voturi:14  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro