Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Supa de cartofi cu afumatura

Ingrediente:
700 g cartofi, 100 g varza rosie, 50 g bulion, 125 g smantana, 100 g slanina afumata, 50 g castraveti in otet, 50 g faina, 50 g grasime, boia, sare, piper

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

In untura topita se caleste faina si slanina taiate in bucati mici. Se sting apoi cu boia, bulin si apa calda. Se lasa sa fiarba 30 min. In loc de apa se poate pune supa de oase. La supa se adauga castravetii taiati patratele mici, cartofii si varza rosie taiate in bucati, se pune sare si piper si se continua fierberea. Se potriveste gustul de sare, iar la servire se adauga cate o lingura de smantana la fiecare portie.

  Reteta adaugata de: Ileana
voteaza reteta Voturi:3  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro