Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Sos Chutney picant

Ingrediente:
1 ardei rosu iute, 300 g vinete, 2 cuisoare, ghimbir ras, 500 ml otet de mere, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 mar (Golden auriu), 100 g stafide, 300 g zahar.

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Vinetele se spala si se curata de coaja si capete. Marul se spala, se taie felii, ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se pun toate intr-o cratita, se adauga otetul, zaharul, stafidele, condimentele si sarea si timp de 1 ora fierbem. Punem sosul in borcane inchidem ermetic si, timp de 5 minute, punem borcanele cu gura in jos

  Reteta adaugata de: Anonim
voteaza reteta Voturi:15  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro