Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Salata Caesar cu pui

Ingrediente:
300 g piept de pui, fara piele si fara os 1 salata mare 100 - 200 crutoane pentru salata Caesar (aroma de usturoi) 1-2 catei de usturoi 50 ml ulei 25 g parmezan ras 3-4 linguri otet 1 lingurita mustar de Dijon 1 lingurita sos Worcestershire sare, piper, suc de lamaie optional: 1 ou, fileuri ansoa

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in fasii si se condimenteaza cu sare, piper, eventual usturoi. Se prajeste 5 minute, pana cand este bine patruns. Se prepara sosul de salata Caesar, amestecand intr-un castron mustarul, sosul Worcestershire, otetul si cateva linguri din uleiul in care a fost prajit puiul. Optional se poate adauga un ou fiert moale si fileuri de ansoa. Se omogenizeaza sosul de salata, trebuie sa aiba un aspect uniform, cremos. Se taie salata. Se amesteca salata cu pieptul de pui prajit, crutoane cu aroma de usturoi, parmezan si sos. Se presara cu parmezan si se serveste.

  Reteta adaugata de: alina
voteaza reteta Voturi:5  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro