Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Conopidă napolitană

Ingrediente:
1 cutie rosii in bulion (425 g), 1/2 conopida mijlocie, 1 lingura untdelemn, 1 ceapa tocata marunt, 12 masline taiate feliute, 2 lingurite capere taiate marunt, 1/2 lingurita zahar.

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Conapida se deface bucatele, se lasa la scurs si paoi se baga in apa rece. Se maruntesc rosiile in mixer impreuna cu bulionul si se trec apoi printr-o sita pentru indepartarea semintelor. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata, pana ce se-nmoaie. Se adauga rosiile pasate, maslinele, caperele si zaharul si se pun la foc mic sa se-nfierbante. Conopida fiarta se introduce in sosul cald si se serveste imediat.

  Reteta adaugata de: Anonim
voteaza reteta Voturi:11  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro