Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Ciorba de varza

Ingrediente:
O varza potrivita, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, marar, cimbru, zeama de varza (pentru acrit) sau bulion, 500 g de afumatura, sare.

Dificultate: medie


Mod de preparare:

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete.Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata bine. Pana ce acestea dau in clocot, se taie varza fideluta si se freaca cu putina sare. Se lasa sa stea putin, apoi se stoarce de zeama. Cand continutul oalei a inceput sa clocoteasca, adaugam varza, mararul(frunze tocate)si cimbrul (zdrobit). Se lasa la fiert cam o jumatate de ora, dupa care se acreste cu zeama de varza sau bulion si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se stinge focul. Se serveste cu smantana.

  Reteta adaugata de: Flori
voteaza reteta Voturi:1  voturi

postat: 2007-10-10 20:48:52
e  buna nu mai daia mananc
1

Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro