Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Ciorba de perisoare

Ingrediente:
Perisoare: 500 g carne 2 cepe 1 ou 1 felie paine 2 linguri orez Ciorba: 2 l apa, 1 l bors 1 morcov, 1 pastarnac, 1/2 telina rosii (sau suc de rosii) 1 galbenus, 2 linguri smantana sare, piper, leustean

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu o ceapa, morcovul, pastarnacul si telina, taiate marunt. Intre timp se toaca carnea si se prepara perisoarele: carnea tocata se framanta cu felia de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, cu orezul, o ceapa taiata marunt, oul, sare si piper, verdeata (marar si patrunjel) tocata marunt. Se fac perisoare mici si se pun la fiert in ciorba. Dupa 20 -30 minute, cand a fiert orezul (se scoate o perisoara si se gusta, sa fie fiert orezul), se adauga rosiile (sau sucul de rosii), borsul. Se lasa sa mai fiarba 2-3 clocote, se gusta de sare. Se drege cu galbenusul batut cu smantana si se adauga leustean tocat marunt.

Mod de servire: Pofta Buna!!!

  Reteta adaugata de: alina
voteaza reteta Voturi:9  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro