Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Chorba Frik

Ingrediente:
250-300 g de carne de oaie ~ 1 ceapa (fie taiatat in jumatati, fie facuta solzisori si pregatita inainte cu putin ulei si apa, pana se cristalizeaza) ~ 2 rosii ~ 1 dovlecel taiat cubulete ~ 2 pumni de naut ~ coriandru (frunze) _ o mana / 1 cescuta (se poate inlocui cu patrunjel, ~ o jumatate de mana de frunze de menta / 1/2 de cescuta ~ 3 linguri de ulei ~ un varf de cutit de piper negru ~ 1 lingurita de sare ~ 2 pumni de frik ~ 1 betisor scortisoara

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele in cucta. Dupa ce s-au facut, se strecoara zeama. Se pun in zeama strecurata nautul si carnea taiata cubulete, dupa ce s-au indepartat oasele si grasimea de pe ea. Din restul legumelor se face un piure (se poate adauga putin unt). Se adauga piureul in zeama. Se pun la foc. Se adauga pasta de tomate (~ 2 linguri dizolvate intr-o cescuta de apa) si frik-ul

Mod de servire: Se serveste cu frunze de menta si lamaie.

  Reteta adaugata de: sara
voteaza reteta Voturi:14  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro