Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Bors de urzici

Ingrediente:
1 litru de apa 500 ml bors 1 ceapa mica 2 cartofi 1 morcov 1 patrunjel 2 linguri orez 2 linguri ulei 2 gramezi de urzici 1 ou 1 lingurita de faina sare, leustean

Dificultate: redusa


Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Cand a devenit aurie, se adauga faina si se lasa un pic pe foc, sa capete o usoara culoare galbena. Se toarna apa, se adauga morcovul, cartoful. Dupa 10 min de fiert se pun si frunzele de urzici si orezul. Se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand toate legumele sunt fierte. Se adauga borsul si se mai lasa borsul de urzici pe foc, cat sa dea 2-3 clocote. Se adauga peste borsul de urzici fierbinte un ou batut si 1 legatura de leustean tocat.

Mod de servire: .

  Reteta adaugata de: alina
voteaza reteta Voturi:7  voturi


Adauga comentariu

nume:
comentariu:
cod:
 
 




Muzica Foto Filmare.ro