Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

micul bucatar despre Ciorba de burta ca la Gica Chioru

postat: 2009-08-30 01:24:11
sincer ar trebuii sa nu mai postezi tot ce iti trece prin cap daca vrei te invat eu sa faci ciorba de burta unele chesti care le-ai scris sunt bine dar pe urma incepi sa o dai in gropi te complici enorm de mult si multe din ce folosesti tu acolo sunt total nefolositoare in loc de rasol de vitel poti sa folosesti doar oasele pe tine te intereseaza doar gelatina din oase care ramane dupa ce se fierb faina nu ii vad rostul la care o folosesti ea are deobicei rolul de a ingrosa in  locul amidonului deci e ERONAT iar chestia de a servi si carnea dupa rasol e o mare prostie ca incepi sa combini ciorba de burta cu cea de vacutza si chestia ca se taie usturoiul(ba chiar ca maioneza) permite-mi :))eu unde lucrez fac usturoiul mujdei si il amestec cu smantana ouale si otetul dupa care iau cu un polonic zeama de burta ca sa incerc sa aduc la acceasi temperatura dressingul cu zeama si torn putin cate putin si amentec incontinua in zeama de burta..............dar bafta la gatit incontinuare

Posteaza replica la acest comentariu

name:
comment:
cod:
 
 






Muzica Foto Filmare.ro