Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Pentru ciorba de pui se poate folosi un pui din care luam pulpele si pieptul pentru alt fel de mancare. Eu fac ciorba de pui in timp ce din pulpele si pieptul de pui pregatesc pilaf de pui sau fripturica. Puiul se parleste, se transeaza si se pune la fiert in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie bucatele cat mai mici, la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 15 voturi

Carnea de vaca spalata, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o oala cu apa rece si putina sare, la foc. Se lasa sa clocoteasca, avand grija sa se adune spuma care se formeaza, pana cand aceasta nu mai apare, apoi se adauga sarea. Zarzavatul, curatat si spalat, se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 6 voturi

Se spala bine burta si oasele de vitel si se pun la fiert intr-o oala mare, cu 4 l de apa. Se ia spuma pana cand nu mai apare, se mai lasa pe foc o jumatate de ora, apoi se adauga legumele, intregi. Acestea se lasa la fiert dar se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Se pune apa la fiert cu o ceapa, morcovul, pastarnacul si telina, taiate marunt. Intre timp se toaca carnea si se prepara perisoarele: carnea tocata se framanta cu felia de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, cu orezul, o ceapa taiata marunt, oul, sare si piper, verdeata (marar si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Se curata si se spala cartofii,patrunjelul si morcovii.Se taie felii subtiri morcovii si patrunjelul iar cartofii cuburi.Cepele se spala si se taie ineluse.Telina se taie marunt,ardeii se taie cubulete iar fasolea verde se alege,se rupe bucatele si se spala.Se pun la foc,intr-o oala,morcovii si patrunjelul radacini.Cand da in clocot se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 21 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro