Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare borsuri


Retete culinare pentru: Borsuri

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Cand a devenit aurie, se adauga faina si se lasa un pic pe foc, sa capete o usoara culoare galbena. Se toarna apa, se adauga morcovul, cartoful. Dupa 10 min de fiert se pun si frunzele de urzici si orezul. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Carnea se curata de pielite, se taie bucati care se freaca cu lamaie, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza cat este necesar, apoi se pune zarzavatul de supa taiat feliute si ceapa tocata marunt. Ceapa verde se toaca marunt, se caleste in ulei si se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 20 voturi

Se curata zarzavatul, se spala si se taie ca taiteii. Jumatate se pune cu ceapa tocata si cu apa la fiert. Restul se caleste usor in grasime incinsa. Se adauga o lingura, doua , din supa si, dupa 2-3 clocote, se rastoarna in oala in care fierbe si restul de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Se desface carnea de pe os. Intr-un vas se pune apa la fiert impreuna cu osul. Cand da in clocot se ia spuma si apoi se lasa sa fiarba circa o ora la foc potrivit. Zarzavatul se curata, se spala si se trece prin razatoare;o ceapa se toaca marunt si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 20 voturi

Se spala oasele si se pun cu apa la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Zarzavatul se curata, se spala, se pune in oala cu oase si se lasa sa fiarba impreuna cu acestea la un foc potrivit. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 19 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Muzica Foto Filmare.ro