Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare salate cu carne


Retete culinare pentru: Salate cu carne

Ceapa se toaca si se amesteca cu 1 lingura de zeama de lamaie sau 1 lingura de otet, 1/2 lingurita sare, piper. Se adauga tonul si uleiul din conserva de ton, si fasolea boabe. Se amesteca salata. Se da salata de ton la frigider pana in momentul servirii. Inainte de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 19 voturi

# Taiati varza fideluta subtire si framantati-o cu 1 lingurita sare pana se inmoaie (daca aveti ajutor ca mine si mai bine zambet ). # Adaugati restul legumelor: rosiile taiate cuburi, patrunjelul si ceapa tocate marunt, ridichile taiate felii, porumbul. # Condimentati cu piper si apoi amestecati usor. Gustati de sare si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Ardeii copti se curata si se taie bucati, se amesteca cu orezul fiert, cu rosiile taiate felii rotunde, maslinele fara simburi, carnea taiata fidea. Se toarna peste acest amestec o vinegrete picanta facuta din 2-3 linguri ulei, 1 lingurita otet, sare, piper. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 14 voturi

Carnea de pui se fierbe si se taie feliute, apoi se amesteca intr-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe razatoarea mare), castravetii murati taiati felii subtiri si cascavalul (ras sau taiat felii). Se adauga zeama de lamiie, uleiul, sarea si piperul, dupa gust. Mod de servire Compozitia se aranjeaza pe vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta. Jumatate din cantitatea de carne puneti-o in amestec. Adaugati peste cartofi merele, carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust. Combinati usor compozitia si asezati-o cu grija pe platou. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 12 voturi

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. Apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Muzica Foto Filmare.ro