Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare retete culinare de paste


Retete culinare pentru: Retete culinare de Paste

Se toaca cepele si se calesc in 100 ml ulei. Ciupercile spalate si curatate se toaca marunt si se pun peste ceapa. Se pune un praf de sare ca sa lase apa si se adauga orezul spalat si o lingura de bulion de rosii. Se lasa pe foc pana cand vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 18 voturi

Se da carnea prin masina, impreuna cu miezul de la o felie de paine, inmuiat in apa si stors bine. Separat se prajeste in untura ceapa taiata marunt. Cand incepe sa se ingalbeneasca se adauga si orezul ales si spalat. Se prajeste usor si orezul, se stinge cu putina apa, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 12 voturi

Se toaca marunt ceapa. Se caleste in undelemn, apoi se adauga orezul si morcovul si se mai lasa pe foc 1-2 minute, pentru ca orezul sa nu striveasca cand fierb sarmalele. Se stinge cu 1 pahar de suc de rosii. Se aleg frunze din care se pot rasuci sarmalele. Restul de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se sfarama cu o furculita branza tofu si se amesteca impreuna cu margarina, ceapa tocata, boia dulce si chimen (dupa gust). Se spala ardeii grasi, se decupeaza in jurul coditei si se scot samburii si nervurile, apoi se umplu cu compozitia de branza tofu pregatita anterior. Cantitatea de compozitie variaza, in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 19 voturi

Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa, se adauga 1 lingura de vegeta si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 16 voturi

Ciupercile se curata si se taie felii, apoi se fierb 20 min in apa cu sare. In alta oala se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele. Se oparesc in acest otet ceapa, gogosarii si ciupercile, apoi se pun fierbinti in borcane. Acest aperitiv din ciuperci poate fi servit a vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Muzica Foto Filmare.ro