Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu vanat


Retete culinare pentru: Mancaruri cu vanat

Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Se scot si se impaneaza cu slanina afumata si cu usturoi. Se asaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavatul in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Carnea, taiata in bucati de marime mijlocie, se pune intr-o cratita de la suprafata, se presara, apoi cu 1/2 lingurita cu sare, se adauga 3-4 linguri cu zeama de la marinare sau apa simpla si se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic, sau se introduce, tot acoperita la cuptor, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 25 voturi

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune deasupra carnea vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 23 voturi

Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din vin rosu, otet diluat, cateva foi de dafin, boabe de piper; se fierbe si se toarna fierbinte peste rata asezata intr-o cratita smaltuita. Se lasa astfel peste noapte. A doua zi se scoate rata marinata, se impaneaza vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 10 voturi

Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 7 voturi

Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 min,in tot untdelemnul;se sting, apoi,cu 200 ml apa fierbinte,numai cit sa cuprinda zarzavatul.Carnea, taiata in bucati, se asaza peste zarzavat si se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic , intorcind-o din cind in cind in sos. Cind vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro