Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu peste


Retete culinare pentru: Mancaruri cu peste

Se fierbe pestele in apă sărată, se curăţă de oase şi se rupe in faşii cat mai mici. Se poate folosi orice fel de peste insa se prefera pestii care au mai putine oase - cod, rechin. Intre timp, se fierb cartofii in coajă. Se prepara din acestia un piure la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 22 voturi

Aceasta budinca se poate pregati si cu peste sarat. In acest caz, pestele trebuie tinut 2-3 ore intr-o cratita cu apa rece, care va fi schimbata de 3-4 ori. Apoi, pestele va fi pus la fiert in apa clocotita, in care se adauga foile de dafin. Se lasa sa dea vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Aleg un peste nu foarte mare si cu mai putine oase.Il spal bine,il curat,dupa care il condimentez pe toate partile cu sare si piper.Umplu pestele cu bucatele de macrou afumat ,dupa care il impachetez cu felii de baron si prind din loc in loc cu scobitori.Asez pestele intr-o forma si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 15 voturi

Se incinge cuptorul la 200 grade C, se spala taie lamaia felii iar pestele se sareaza si se pipereaza. Se aseaza mai feliile de lamaie intr-o forma unsa cu ulei, peste ele pestele si rosiile taiate rondele. Se presara cu sare, piper si ierburi aromate, se stropeste cu ulei si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 16 voturi

Se pun la incins 2 linguri de ulei de floarea soarelui si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sarea si piperul si se lasa la fiert aprox. 5 min. fara capac. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas yena, pestele se spala, se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Pestele se taie in baghete mici. Din faina, amidon, apa, sare, otet se face o compozitie in care se tine pestele cinci minute. Uleiul se incinge, se prajeste pestele circa cinci minute. Se scoate si se lasa la racit. In putin ulei se pune pasta de rosii, amidon, sare, piper, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 16 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Muzica Foto Filmare.ro