Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu organe


Retete culinare pentru: Mancaruri cu organe

se curata de pielite ficateii si daca sunt prea marii se taie,se pun la prajit in ulei cu ceva sare si piper(eu pun sare ca ei sasi lase ceva sos )si cand sunt gata se pune peste ei un mujdei facut din usturoi si apa Se amesteca repede si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: doinita 300
Voturi: 15 voturi

Creierul se tine un sfert de ora in apa rece, se curata de pielite, se pune la fiert in apa clocotita in care au fiert morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, foaia de dafin, piperul si sarea.Inainte de a se pune creierul, se pune in zeama aceasta de zarzavaturi o lingura de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 5 voturi

Limba se spala si se fierbe in apa cu sare apoi se curata de pielita si se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri.Orezul se spala si se fierbe in zeama de la limba; separt dar la fel se fierb si boabele de mazare.Intr-o forma tapetata cu unt vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 14 voturi

Tochitura măcelărească a la Babeş măcelaru’ În mahalaua noastra cel mai cunoscut personaj era “domnu’ Babeş”. Nu locuia în zonă dar până şi copii de grădiniţă îl ştiau, mai ales că avea şi o statură impozantă, aşa cam la aproape doi metri, o burtă, vorba aia, iaca la colţ de stradă vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 39 voturi

Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate grasimea, se taie in felii. Se prajesc in grasime incinsa. Se toarna pe deasupra un sos de mustar preparat astfel: in tigaia in care s-a fript rinichiul se toarna un vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Ceapa se toaca marunt, iar ficatul se macina. Se pune in putin ulei ceapa si se caleste. Se adauga ficatul, paharul cu bulion si se lasa la foc mic. Dupa 30 minute se adauga si paharul cu vin. Se fierbe pina scade sosul. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 23 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6


Muzica Foto Filmare.ro