Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare mancaruri cu carne de oaie


Retete culinare pentru: Mancaruri cu carne de oaie

Carnea proaspat taiata si curatata de pe coaste se impunge cu varful cutitului cat mai des. Intr-un vas, care sa se inchida bine, se pune un strat de sare peste care se pune un rand de carne, iar sare, si asa mai multe straturi. Se lasa la deshidratat si sarat vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 4 voturi

Carnea se taie bucati si se pune intr-o cratita cu ulei si ceapa la rumenit si se acopera.Dupa ce s-a rumenit bine, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita de zeama de lamaie.Se adauga si putina faina inmuiata in apa.Se sareaza si se lasa sa fiarba vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 19 voturi

Carnea se taie in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa.Se lasa sa fiarba pana scade apa si carnea incepe sa se prajeasca.Se pune bulionul, se amesteca si cand carnea s-a vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 5 voturi

Se ia carne din partea din fata a mielului cu costitele.Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu ulei sau untura. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 7 voturi

Carnea se taie bucati si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei si ceapa tocata, se acopera.Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamaie.Se lasa sa fiarba acoperit.Se pune putina faina, inmuiata in apa, se sareaza si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 20 voturi

Coastele se desprind de sira spinarii, lasand muschiul legat de coaste.Cotletele se despart una cate una.La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepand cu partea dinspre burta, de la cartilaj.Se trage pielita spre muschi, si astfel se strange toata carnea langa muschi, iar coasta ramane fara carne.Se sareaza vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 13 voturi

Pagina: 1 2 3 4


Muzica Foto Filmare.ro