Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare fripturi


Retete culinare pentru: Fripturi

Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjeiul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica. Se formeaza bulete de marimea unei prune, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit putin, se scurg de grasime, se pun intr-o cratita, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 8 voturi

Se condimentează bucăţile de carne cu piper şi boia. Se marunţesc sau se răzălesc: gogoşarul, ardeii, ceapa şi se taie felii mici roşiile. Usturoiul se taie rondele (1-2 căţei). Se amestecă toate, se adaugă pastă de tomate, după gust, şi se condimentează cu piper şi boia. Apoi se adaugă amestecul intr-o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Se preinclazeste cuptorul. Intre timp se parleste puiul daca este necesar sau doar se spala. Se desprinde cu grija pielita de pe piept (fara a se rupe), bagand mana intre pielita si pieptul de pui. In buzunarul astfel format indesam un amestec pregatit din sunculita afumata, tocata marunt, amestecata cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Puiul se curata si taie in doua. Se condimenteaza si se pune in frigider cca o ora. Punem puiul intr-o tava de cuptor, stropim cu ulei si introducem la cuptor. La o temperatura de cca 150-160 grade vom innabusi puiul stropindu-l din can in cand cu sosul ce se formeaza vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 19 voturi

Puiul se parleste daca este necesar, apoi se spala. Intr-un castron mai mare sau o tava de marimea puiului se taie rondele zarzavaturile, apoi se aseaza deasupra lor puiul. Pregatim un mujdei de usturoi si il amestecam cu sarea, piperul si uleiul; daca punem rozmarin sau alte plante aromate le vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Pulpa de porc se taie felii subtiri de circa 75 g, se bat feliile cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 18 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Muzica Foto Filmare.ro