Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare torturi


Retete culinare pentru: Torturi

Se freaca untul cu zaharul si sarea si se adauga cate o picatura de esenta de cafea, pana se obtine o crema. Din acesta crema se pastreaza doua linguri pentru imbracarea tortului. Restul de crema se amesteca cu biscuitii sfaramati marunt, se adauga rahatul taiat bucatele si coaja de portocala vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Se aleg 3-4 conserve de compot, divers colorate si cu diverse arome: amestec fructe exotice, visine, struguri, compot ananas, pere, caise. Se separa fructele de suc in vase separate, se scot samburii daca este cazul si se taie in cuburi fructele mari. Se adauga banana taiata rondele. Zeama compoturilor se masoara vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Galbenusurile se freaca timp de 15 minute cu zaharul, adaugand pe rand si apa. Se continua amestecatul adaugand faina, praful de copt si alunele. Compozitia se toarna intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se umple vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Galbenusurile, zaharul, amidonul si vanilia se pun intr-o craticioara si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se asaza apoi intr-o cratita cu apa fierbinte si se amesteca cu o lingura de lemn pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga gelatina dizolvata in doua linguri de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 8 voturi

Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga pesmetul, ciocolata rasa si albusurile batute spuma tare. Compozitia se coace intr-o forma de tort, in doua foi. Acestea se umplu cu urmatoarea crema: se freaca bine untul cu zaharul si vanilia adaugandu-se cate putin lapte pana ce se inglobeaza tot. Se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

Biscuitii rupti se amesteca cu putina apa indulcita cu zahar, rom, gem, boabele de struguri sau bucatelele de ananas si fructele glasate. Pe un platou se da forma amestecului, se preseaza bine si se tine la rece 2-3 ore. Se acopera cu crema de vanilie, care se prepara astfel: Se tine betigasul vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 21 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Muzica Foto Filmare.ro