Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare prajituri


Retete culinare pentru: Prajituri

Faina se cerne si se amesteca praful de copt si sarea. Cu mixerul cu tel sau cu palete, amestecam laptele, ouale si zaharul, apoi adaugam uleiul. Se pune 3/4 din faina si se inglobeaza treptat in coca, pana cand devine consistenta si incepe sa se desprinda de masa si de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 3 voturi

1. Se amesteca praful de copt in faina. 2. Se pun la fiert 350 g de zahar, laptele, 3 linguri de cacao. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca in compozitia de prajitura untul si galbenusurile. 3. Albusurile se bat spuma cu 150 g zahar. 4. Compozitia de prajitura Negresa se amesteca vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 12 voturi

Pandispanul se poate prepara in trei feluri: 1. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, pana se face ca o crema spumoasa. Se adauga faina, amestecand usor. 2. Se amesteca mai intai galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor, cu un tel. 3. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Pentru tarta Tatin sunt potrivite merele mai acrisoare. Se curata si se taie in felii. Se pune in tava untul si zaharul si se omogenizeaza amestecul, incalzindu-se. Se aranjeaza merele in tava si se lasa 10 minute pe foc mic, intorcand merele 1 data pentru a se face pe ambele vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si 1 varf de cutit sare, apoi se adauga treptat laptele si amidonul sau faina. Se pune vasul pe o oala cu apa fierbinte si se continua sa se amestece pana cand se ingroasa. Se lasa sa se raceasca. O alta modalitate, mai rapida, de a vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne. Peste faina se pune untul taiat bucatele si se presara sarea. Se face o adincitura in faina, se pune zaharul, galbenusurile si smintina si se framinta bine. Coca se da la rece o jumatate de ora. Apoi se imparte in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45


Muzica Foto Filmare.ro