Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare gogosi


Retete culinare pentru: Gogosi

Se amesteca bine iaurtul cu zaharul,ouale,esenta si sarea dupa care se pune faina si praful de copt stins in putin otet.Se pun cu lingura la prajit intr-o cratita cu ulei incins.Se servesc calde ,iar deasupra se pune zahar pudra. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Laptele se pune la fiert cu zaharul si sarea. Cand clocoteste se pune faina si se fierbe, amestecand cu paleta sa nu se prinda, pana cand compozitia se desprinde de pe vas. Se ia compozitia de gogosi pripite de pe foc, se amesteca bine pana se raceste. Se inglobeaza apoi untul, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 3 voturi

Apa cu untul si sarea se pun la foc, cand incepe sa fiarba se pune faina incet si se amesteca mereu pana se ingroasa.Se da la o parte, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale, unul cate unul, amestecand mereu.Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune cate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 12 voturi

Se prepara din cartofi un piure, se amesteca cu zaharul, faina, zeama de la lamaie si ouale.Se face un aluat care se intinde cu sucitorul si se taie rondele cu un pahar.Se prajesc in ulei mult, bine incins, ca sa se umfle.Se scot, se scurg de ulei si se presara vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 6 voturi

Dovleceii se dau pe razatoarea mica, se presara cu parful de sare si se torc bine.Se amesteca cu zahrul, se pun ouale pe rand si se ingroasa cu faina.In uleiul incins se ia cu lingurita din compozitie si se prajesc pe ambele fete.Se scurg de ulei pe servetele absorbante su vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 5 voturi

Untul si vinul se pun la fiert,cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga faina,care a fost cernuta inainte.Se amesteca mereu pana ce aluatul se desprinde de pe cratita.Se da deoparte si se freaca pana se racoreste.Apoi,se pun pe rand galbenusurile si albusurile spuma.Intr-un tuci se incinge grasimea,se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 5 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6


Muzica Foto Filmare.ro