Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cozonaci


Retete culinare pentru: Cozonaci

se face un aluatca de pandispan din 3 oua 3linguri de zahar,3 de ulei ,3 de faina,un praf de copt se toarna in tava unsa si tapetata cu faina se da 5 min la cuptor se scoate sise toarna compozitia de smantana prep astfel :se bate smantana cu 100g zahar vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: simina
Voturi: 8 voturi

Ouale se freaca cu zaharul pana cand amestecul devine precum o crema.Peste crema se pune faina, apoi laptele cald si cacao.Pe foc mic se amesteca totul pana ce compozitia se ingroasa.Se adauga rom si vanilie, apoi se pune ciocolata topita intr-un vas cu aburi.Cand crema este suficient de groasa, se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 13 voturi

Aluatul: 100 ml lapte se fierb cu zaharul.Ouale se bat separat cu sarea.Se sfarama drojdia intr-un vas, apoi se adauga peste ea laptele fiert cu zaharul, se amesteca pana se omogenizeaza si cu 3 linguri faina.Miaua se lasa la crescut.Faina ramasa se amesteca cu 150 ml lapte si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 7 voturi

Untul se amesteca cu faina, se pune drojdia, un praf de sare, oul si smintina. Totul se framinta foarte bine, obtinindu-se un aluat potrivit de tare, cu care se imbraca o cratita unsa si tapetata in prealabil cu unt si faina. Galbenusurile se bat foarte bine cu zahar. Se amesteca apoi vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sorin
Voturi: 17 voturi

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar si cu putin lapte cald. Untul se freaca cu 2 linguri de zahar pina devine ca o spuma. Faina se pune intr-un vas, se amesteca cu drojdia diluata, ceasca de lapte, cele 2 oua intregi si galbenusurile frecate cu putina sare. Apoi vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: visan mihaela
Voturi: 28 voturi

Se dizolva drojdia in lapte, se amesteca cu faina si zaharul si se lasa sa creasca o ora. Cind aluatul este crescut, se adauga ouale unul cite unul, sarea, romul, vanilia si coaja de lamiie. Se amesteca totul si se framinta 10-15 minute, apoi se lasa din nou sa creasca vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Pagina: 1 2


Muzica Foto Filmare.ro