Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare clatite


Retete culinare pentru: Clatite

Se prepara aluatul pentru clatite. Merele se curata, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se amesteca cu zahar si se pun in coca de clatite. Din aceasta compozitie se prajesc clatite cat mai subtiri, se fac sul, se asaza cat mai strans una langa alta, intr-o forma joasa; se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se amesteca laptele, oul, faina si un praf de sare. Compozitia de clatite se prepara utilizand un mixer, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga faina pana cand compozitia capata consistenta unei smantani. Se prajesc intr-o tigaie, pe ambele parti. Daca in timpul prajirii compozitia se ingroasa, se poate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 16 voturi

Se amesteca laptele, oul, faina si un praf de sare. Compozitia de clatite se prepara utilizand un mixer, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga faina pana cand compozitia capata consistenta unei smantani. Se prajesc intr-o tigaie, pe ambele parti. Daca in timpul prajirii compozitia se ingroasa, se poate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Folosind un mixer se amesteca laptele, oul, faina si un praf de sare. NU se adauga zahar la compozitia de clatite, acesta se va carameliza iar clatitele se vor lipi de tigaie. Clatitele se pot prepara si fara lapte, cu sifon sau apa minerala. Faina se adauga treptat, in timpul omogenizarii vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 20 voturi

Se prepara aluatul din oua, faina, sare, zahar vanilat si lapte.Clatitele se coc la foc potrivit.Miezul de nuca macinat se amesteca cu zaharul si se umplu clatitele care se ruleaza.Se pun la cuptor si se servesc cu frisca si cate o boaba de visina deasupra. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 20 voturi

Margarina sau untul se topeste.Iaurtul, ouale, faina, praful de copt si sarea se amesteca. Se ia cam 1 dl aluat pentru fiecare clatita, sa se obtina o clatita pe jumatatea dimensiunii uneia normale.Cand aluatul s-a intarit pe partea de sus, se intoarce. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 18 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro