Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciocolata


Retete culinare pentru: Ciocolata

se pune zaharul cu apa intr-o oala nici prea mare nici prea mica,se fierbe zaharul pana se face un sirop..eu il testez pe ghiuveta pun o picatura de sirop si daca este lipicios e gata,intre timp amesteci laptele praf cu cacaoa pana se omogenizeaza,ungi o tava mai micuta cu unt vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 11 voturi

se fierbe zaharul cu apa pina se face sirop,se adauga untul si se fierbe putin.se cerne laptele cu cacao la un loc,si se pune intr-o cratita.se adauga siropul racit pina se limpezeste.se amesteca repede cu telul.in momentul mestecarii se adauga nuci,alune.se unge o tava si se rastoarna compozitia,si se intinde vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: simon_templer79
Voturi: 16 voturi

150 gr. unt, 250 gr. lapte praf, 100 gr. cacao, 500 gr. zahar, 0,150 l apa, unt pentru tava; vanilie, alune (fascultativ), vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 30 voturi

Se pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se pune laptele praf si zeama de lamiie, si se amesteca pe foc mic pina se inglobeaza totul. Se pune intr-o tava un celofan uns cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 22 voturi

Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi faina, alunele si praful de copt. Aluatul se pune intr-o tava de 30x40 cm tapetata cu hartie si se coace 35 min apoi se lasa sa se raceasca. Se taie vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi

Laptele si cacaua se cern neaparat prin sita de sirma inoxidabila, ca sa nu aiba cocoloase. Nucile sau alunele se pun intr-o tava care se introduce in cuptor, la foc mijlociu, unde se lasa 10 minute, usa cuptorului deschisa, ca sa se prajeasca putin, fara sa se rumeneasca, amestecindu-le din vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 18 voturi

Pagina: 1 2


Muzica Foto Filmare.ro