Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare budinci


Retete culinare pentru: Budinci

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul, se adauga branza trecuta prin sita, grisul, vanilia si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine cu o lingura de lemn si apoi se incorporeaza usor albusurile batute spuma tare. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet fin. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Carnea, varza, ceapa si painea inmuiata in apa si stoarsa, toate se trec prin masina de tocat.Apoi, se amesteca cu galbenusurile, verdeata tocata fin, se potriveste de sare si piper, la urma se adauga albusurile batute spuma.Se alege o cratita potrivita, se unge cu ulei si se toarna compozitia.Se netezeste vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 3 voturi

Pieptul de gaina crud se da prin masina de tocat, apoi se adauga miezul de franzela inmuiat in lapte, stors bine si framantat, galbenusurile frecate bine cu sare, o lingura de unt topit.Se amesteca totul pana se face o pasta.Se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor pana compozitia devine uniforma.Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 18 voturi

Orezul se alege si se spala apoi se fierbe cu vinul si jumatate din cantitatea de zahar.Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu untul usor incalzit, restul de zahar, galbenusurile puse unul cate unul, scortisoara, sarea, iar la urma albusurile batute spuma.Se aseaza in forma de budinca unsa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 1 voturi

Galbenusurile se freaca cu zaharul, smantana, faina, coja de lamaie si la urma se adauga albusul batut spuma.Intr-o forma unsa si presarata cu pesmet se toarna compozitia si se coace fie la cuptor, fie in baia de apa la cuptor. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 2 voturi

Galbenusurile se freaca cu 35 g zahar, pana se face spuma.Apoi se pune 50 g pesmet si albusurile batute.Intr-o forma unsa cu unt si presarata cu restul de pesmet se pune compozitia si se da la cuptor.Dupa ce se scoate din cuptor, se toarna deasupra vinul fiert cu zaharul ramas vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 10 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Muzica Foto Filmare.ro