Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare gemuri


Retete culinare pentru: Gemuri

Fructele fierte care au ramas de la peltea se trec prin strecuratoarea cu gauri mai mari (de macaroane; nu trebuie insistat prea mult, ca sa nu treaca si sinmburii si cojile).La 1 kg pasta se pun 1 kg zahar, 1/2 lingurita cu scortisoara macinata,un plic cu zahar vanilat si putina vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 16 voturi

Caisele bine coapte se curata de coaja si de simburi, neoparite (numai cu cutitul inoxidabil), pentru a obtine o marmelada fina, in culoare naturala.Caisele se pot lasa si necuratate de coaja, insa la fiert li se va inchide mult culoarea. Dupa ce s-au curatat, se cintaresc. Din 10 kg curatate vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 19 voturi

Intr-o cratita de dulceata,asezata pe foc, se amesteca mustul cu zaharul, pina cind acesta din urma se dizolva.La 1 kg pasta se pun 1 kg zahar, 1/2 lingurita cu scortisoara macinata , un plic cu zahar vanilat si putina coaja rasa de lamiie.Pasta, fiind scursa bine de zeama, se fierbe vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 19 voturi

Aceasta peltea se poate face din gutui intregi sau numai din cojile si mijlocul lor care au ramas de la alte preparate (dulceata etc)Aceasta parte din fruct (mijlocul cu simburii care contin mai multa pectina), fiind foarte tare, niciodata nu se intrebuinteaza pentru altceva; de aceea, este pacat sa se vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 16 voturi

Fructele fierte care au ramas de la peltea se trec prin strecuratoarea cu gauri mai mari (de macaroane; nu trebuie insistat prea mult, ca sa nu treaca si sinmburii si cojile).La 1 kg pasta se pun 1 kg zahar, 1/2 lingurita cu scortisoara macinata , un plic cu zahar vanilat vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 4 voturi

Caisele bine coapte se curata de coaja si de simburi, neoparite (numai cu cutitul inoxidabil), pentru a obtine o marmelada fina, in culoare naturala. Caisele se pot lasa si necuratate de coaja, insa la fiert li se va inchide mult culoarea. Dupa ce s-au curatat, se cintaresc. Din 10 kg vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 18 voturi

Pagina: 1


Muzica Foto Filmare.ro