Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare dulceturi


Retete culinare pentru: Dulceturi

Ciresele intregi sau rupte in jumatati dupa preferinta, impreuna cu zaharul, zeama de lamie si glucoza se pun in cratita pentu dulceata , amestecandu-se usor de cateva ori. Apoi se lasa 2-3 ore ca zaharul sa extraga sucul din fructe, apoi cratita se pune pe foc( nu direct pe flacara vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Caisele se curata de coaja si de samburi si se pun in apa de var pentru 20 minute.Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece.Se aseaza pe un servet curat si se scot samburii.Samburii se sparg, se curata de pielita si se pun la loc vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 4 voturi

Se curata frunzulitele verzi din jurul cozii( codita se pastreaza).Se face o taietura in cruce pe fundul vinetelor si se oparesc in apa clocotita 15 minute.Se scot cu o spumiera,se clatesc cu apa rece si se scurg bine.Se face un sirop din zeama de lamaie,zahar,vanilie si 1/2 l apa.Cand incepe vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 3 voturi

Se pune la fiert zaharul cu apa si cu zeama de lamaie, pana ce se leaga bine. In timpul fiertului, se strange cu lingura spuma care se formeaza, pana cand siropul se curata bine. Se pune in borcane dupa ce s-a racit bine vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Gutuile bine coapte si nepatate se sterg de puf cu o cirpa si se taie bucati potrivite cu coaja cu tot; se adauga merele sau coaja de mere in cantitate mai mare. Se fierb trei ore la foc potrivit, acoperite, cind fructele sint fierte destul, se strecoara. Daca este nevoie, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Pentru prepararea dulcetii este nevoie de pepene galben care nu este fainos si care este copt pe jumatate. Se curata pepenele de coaja si de partea de miez prea moale, apoi se taie in bucatele potrivit de mari. Se fierbe in 2 l de apa cu 250 ml otet de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7


Muzica Foto Filmare.ro