Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare siropuri


Retete culinare pentru: Siropuri

Curatati si spalati capsiunile, apoi taiati-le in bucati. Puneti-le intr-un vas cu un pahar de apa, acoperiti-le si lasati-le sa se macereze la loc racoros, vreme de 12 ore. Varsati fructele macerate intr-un tifon curat si stoarceti-le deasupra unui vas. Adaugati zaharul si puneti totul la fiert, pe flacara mica. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 24 voturi

Din menta prospata se face un ceai concentrat. Aceasta se fierbe 10 minute cu apa, dupa apreciere, se lasa cca 4-5 ore, apoi se strecoara30-40 frunze de menta se fierb cu 3 l apa cca 30 minute, apoi se strecoara prin tifon dublu, masurindu-se apoi lichidul obtinut.Acesta se fierbe cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 10 voturi

Fructele se spala bine, se pun intr-o oala smaltuita cu apa rece (sa depaseasca nivelul lor cu cca 7-8 cm) si se lasa sa fiarba 30-40 minute.Apoi oala se ia de pe foc, lasind-o acoperita la rece, 48 ore.Sucul se strecoara prin strecuratoare, pe care s-a asezat un tifon dublu, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 21 voturi

Siropul se prepara primvara cand muguri de brad au lungimea de 3-4 cm. Se indeparteaza coditele, care au multa rasina se spala de praf cu apa rece, se pun intr-o oala smaltuita suficient de mare si se toarna apa cit sa depaseasca nivelul mugurilor inca odata cit volumul lor (la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 22 voturi

Se curata murele, se storc prin tifon, apoi se lasa sa se aseze. Sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune sa fiarba 10-15 minute; se lasa sa se raceasca. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Se curata merele, se taie in felii subtiri si se pun intr-o cratita cu apa pe foc iute pana devin moi. Se strecoara printr-o panza deasa, se adauga 1 kg zahar si se fierbe siropul pana incepe sa se ingroase, avand grija sa se indeparteze spuma. Se lasa siropul sa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro