Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aperitive cu oua


Retete culinare pentru: Aperitive cu oua

Buletete de cascaval se prepara din cascaval simplu sau 100 g cascaval amestecat cu diferite alte tipuri de branza, dupa gust: daca dorim sa obtinem bulete de cascaval mai picante putem folosi branza de burduf sau telemea, daca tinem regim - branza de vaci. Se sfarama sau se dau pe razatoare vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 14 voturi

Buletete de cascaval se prepara din cascaval simplu sau 100 g cascaval amestecat cu diferite alte tipuri de branza, dupa gust: daca dorim sa obtinem bulete de cascaval mai picante putem folosi branza de burduf sau telemea, daca tinem regim - branza de vaci. Se sfarama sau se dau pe razatoare vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se freaca untul intr-un castron, se adauga 1 ou intreg si 1 galbenus, apoi faina foarte incet, pentru ca sa nu se formeze cocoloase, iar la sfarsit cartofii fierti si dati prin sita. Se amesteca bine, formand un aluat potrivit de tare. Se formeaza betisoare cu mana, se ung cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Cantitatile de mai sus, in afara de oua, se pun in craticioara si se fierb cateva clocote amestecand mereu. Daca sunteti la regim puteti reduce cantitatea de unt, sau renuntati complet la el. Se ia de pe foc si, cand compozitia este aproape rece, se adauga pe rand galbenusurile, sarea necesara vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Buletete de cascaval se prepara din cascaval simplu sau 100 g cascaval amestecat cu diferite alte tipuri de branza, dupa gust: daca dorim sa obtinem bulete de cascaval mai picante putem folosi branza de burduf sau telemea, daca tinem regim - branza de vaci. Se sfarama sau se dau pe razatoare vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Daca le aveti pe toate, in 10 minute puteti lua masa Se pun in castronase separate faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras. Intr-un alt castronas se bate bine oul crud cu foarte putina apa rece. Se trec ouale fierte si curatate de coaja prin faina, ou batut si pesmet. Ca sa se formeze vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


Muzica Foto Filmare.ro