Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aperitive cu ciuperci


Retete culinare pentru: Aperitive cu ciuperci

Ciupercile spalate, curatate, se taie felii subtiri. Se fierb impreuna cu ceapa intreaga, unt, sare, usturoi (optional) si apa cat sa le acopere. Cand sunt fierte se strecoara si se inlatura ceapa si usturoiul (daca s-a folosit). Zeama se strecoara printr-o sita foarte deasa (sau tifon pus in mai multe straturi, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie. Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Pestele se eviscereaza, se spala si se pune la fiert cu ceapa si otet. Dupa ce a fiert se scot oasele si se trece prin masina de tocat. Cotoarele ciupercilor taiate marunt, impreuna cu pestele tocat, se calesc in 3/4 din margarina. Se adauga piperul, cimbrul si se amesteca bine vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Se aleg ciupercile mai mari si se curata de pielite. Cotoarele se scot, se curata de pielite, se taie marunt si se amesteca cu verdeata. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si se rumenesc bine la cuptor. Se amesteca intr-o farfurie pasta de peste cu jumatate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 3 voturi

cozile de ciuperci taiate marunt impreuna cu fiicatul se prajesc in unt cu acest ameste se umplu ciupercile acestea se trec prin parmezan ras, faina si ou si se prajesc ca niste snitele vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: elena grasa
Voturi: 6 voturi

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei circa 5 minute impreuna cu o jumatate lingurita de sare.Apoi se pun ciupercile, sucul de rosii si piper, se lasa sa fiarba acoperite 30-40 minute,adaugand apa pana se inmoaie.Cand cipercile s-au fiert,sosul scazut, se adauga mararul si se sareaza. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 8 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6


Muzica Foto Filmare.ro