Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aperitive cu carne


Retete culinare pentru: Aperitive cu carne

Pentru a prepara chiftele putem folosi carne de porc sau porc amestecat cu pui, eventual carne de vita. Se toaca ceapa si se caleste un pic in ulei. Primavara se poate folosi ceapa si usturoi verde, chiftelele vor iesi mult mai gustoase! Se da prin masina de tocat: ceapa calita, cartofii, carnea, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

De la un pui fript (sau o gaina) se scoate toata carnea alba. Se toaca si se inabuse in ulei impreună cu cepele tocate mărunt, sarea şi piperul. Se taie părţile albe ale prazului şi se fierb in apă clocotită şi sărată circa 10 minute. Se scurg şi după ce vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 8 voturi

In untul fierbinte se toarna dintr-o singura data faina, amestecand mereu. Cand a devenit spumoasa se stinge cu laptele rece amestecand mereu, sa nu faca cocoloase, pana cand compozitia se desprinde de cratita. Se ia de pe foc si se adauga pe rand galbenusurile, dupa care se incorporeaza albusurile batute vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

Snitelul se prepara numai dintr-o carne frageda, de obicei carne de vitel mai ales de la pulpa, miel, piept de pasare, muschi de vaca, muschiuleti de purcel sau medalionul de la cotletele de porc, sau chiar alta carne de la porc, daca nu este prea batran. Se taie felii de-a curmezisul, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 4 voturi

Puiul Shanghai este o reteta de mancare chinezeasca relativ simpla, pe care o puteti pregati usor si in bucataria dumneavoastra. Pentru reteta de pui Shanghai se taie pieptul de pui bucati subtiri, de 1 cm latime. Ouale se sparg intr-un castron si se bat cu sosul de soia, mustar, vin vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Fierbi cartoful in apa putin sarata,il cureti si-l zdrobesti bine. Intr-un bol mai mare pasezi branza prin sita fina,apoi o amesteci cu sare,1 ou batut,untul moale(la temperatura camerei),cartoful zdrobit(rece) si faina cernuta. Framanti un aluat care se desprinda de mana si vas(la nevoie mai adaugi putina faina) pe care il invelesti in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 7 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


Muzica Foto Filmare.ro