Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aperitive cu branza


Retete culinare pentru: Aperitive cu branza

Se pregateste tava unsa cu ulei si apoi se tapeteaza cu doua foi din pachet. Separat se bat ouale cu sare; se adauga branza maruntita, uleiul,laptele si apa minerala. Se obtine un scrob mai gros, ca pentru clatite. Se ia ia fiecare foaie de placinta in maini, se fostomoceste si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 8 voturi

1. Pentru vol-au-vent avem nevoie de foaie de foetaj pe care o taiem cu forma de inimioara. Pentru fiecare vol-au-vent avem nevoie de 3 inimioare, una ramane intreaga iar din celelalte doua decupam mijlocul cu o forma mai mica de inimioara. Pe cea intreaga punem un strop de apa pe vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 9 voturi

1. Condimentam branza cu sare si piper si apoi adaugam maioneza si frecam pana se leaga, ca o pasta. 2. Adaugam ceapa tocata foarte marunt sau data pe razatoarea mare si mararul tocat. 3. Umplem jumatati de ardei sau rosii cu crema si servim ca aperitiv. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 13 voturi

1. Branza rasa se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga. Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata. 2. Painea se taie in doua pe lung. Pe jumatate se pune toppingul. (ingredientele vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 1 voturi

Ciupercile se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei. Dupa ce s-au racit se amesteca cu branza rasa si piperul macinat pana se formeaza o pasta omogena. Din foietajul crud se portioneaza cantitati de marimea unei nuci vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Taiteii se fierb in apa cu sare si apoi se trec printr-un jet de apa rece. Branza de vaci se amesteca cu smantana, grisul fiert in lapte, zaharul, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat, untul, 2 oua si stafidele, iar la sfarsit se amesteca cu taiteii. Se unge o tava vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 12 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


Muzica Foto Filmare.ro