Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aluaturi pentru dulciuri


Retete culinare pentru: Aluaturi pentru dulciuri

Din putin lapte, putin zahar, putina drojdie si putina faina se face o maia, care se lasa o ora sa creasca. Zaharul, ouale, galbenusurile si untul se amesteca separat, pana se obtine o crema spumoasa. Dupa ce maiaua a crescut se amesteca compozitia cu ou, se adauga restul de faina vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 26 voturi

Se obtine un aluat ca de taietei, putin mai moale, care se poate intinde in foaie, cu usurinta. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si, apoi, aluatul se framinta pe masa, ca si foaia de taitei, indoindu-l mereu sub podul palmei, de la margine inspre mijloc, ca sa se incorporeze vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 7 voturi

Intr-o olita se pun sa fiarba apa, grasimea si sarea. Cind da primul clocot, se trage olita de pe foc, se adauga toata faina deodata si se amesteca repede, trecind iar pe foc; se amesteca de citeva ori, pina cind se dezlipeste aluatul de fundul vasului. Se lasa apoi sa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 14 voturi

In virful cornetului se introduce un sprit cu orificiul de 1 cm diametru, sau ceva mai mare; apoi, aluatul de ecler se pune in cornet si , in tava neunsa, se aseaza in forma de spirala, ca un con cu baza de cca 4 cm si inaltimea tot de cca vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 11 voturi

Se obtine un aluat ca de taietei, putin mai moale, care se poate intinde in foaie, cu usurinta. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si, apoi, aluatul se framinta pe masa, ca si foaia de taitei, indoindu-l mereu sub podul palmei, de la margine inspre mijloc, ca sa se incorporeze vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 10 voturi

Intr-o cratita se pun sa fiarba apa, grasimea si sarea. Cind da primul clocot, se trage cratita de pe foc, se adauga toata faina deodata si se amesteca repede, trecind iar pe foc; se amesteca de citeva ori, pina cind se dezlipeste aluatul de fundul vasului. Se lasa apoi sa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 30 voturi

Pagina: 1


Muzica Foto Filmare.ro