Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aluaturi de paine


Retete culinare pentru: Aluaturi de paine

Drojdia de bere, la temperatura camerei, se farimiteaza si se pune in laptele caldut in care s-a dizolvat zaharul. Se lasa la cald sa creasca drojdia. Se pune faina intr-un castron cu un virf de cutit de sare. Se adauga drojdia dupa ce a crescut si se framinta aluatul. Daca vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 47 voturi

Se pune cuptorul la incalzit la 250. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina. Se framinta aluatul. Se imparte aluatul in 6 bucati care se intind cu sucitorul. Se pun pe o tava, pe hirtie pergament. Se coc in mijlocul vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 14 voturi

Cerneti faina si amestecati-o cu drojdia si cu 1/2 lingura sare. Incorporati treptat apa calda. Adaugati 4 linguri ulei de masline si framantati un aluat moale, adaugand apa, daca este necesar. Framantati aluatul timp de 10 minute si intindeti-l intr-o forma dreptunghiulara, de 10 x 20 cm. Acoperiti cu folie vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 34 voturi

Se curata de coaja si se pun la fiert 4 cartofi. Se prepara pasta de cartofi prin sfarmare si amestecare cu mixerul. Se pune jumatate din faina impreuna cu drojdia inmuiata intr-o cana cu apa calduta si pasta de cartofi. Se amesteca pana se obtine un aluat suficient de consistent vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi

toate ingredientele se amasteca se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii . Se aseaza in tava unsa , se unge vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Cand e gata, se rastoarna si dupa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Pagina: 1 2


Muzica Foto Filmare.ro